• Menu
  • Menu

De 4 mooiste bestemmingen voor een vakantie in Frankrijk

Wanneer je op zoek bent naar een mooie vakantie is het lastig om een keuze te maken uit de vele bestemmingen. Maar wat dacht je van het mooie Frankrijk? Het land is groot, kent veel verschillende landschappen, biedt voor ieder wat wils en is ook nog eens vrij goed en snel bereikbaar vanuit Nederland. Frankrijk is niet voor niets een van de meest geliefde bestemmingen onder Nederlanders. Maar waar in Frankrijk kun je verblijven? Hier vind je de vier mooiste bestemmingen om een vakantiehuis Frankrijk te boeken.

Vakantie Frankrijk

1, Provence

Wil je een vakantiehuis huren in een adembenemende omgeving? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een vakantiehuis in de Provence. Deze regio ligt in het zuidoosten van Frankrijk en heeft heel veel te bieden voor iedere vakantieganger. Je vindt er in de eerste plaats een goede dosis zon, zee en strand, want je verblijft aan de kust. Ook staat deze regio bekend om de heerlijk rosé en de gezellige steden, zoals Nice, Avignon en Marseille.

2, De Franse Elzas

Wanneer je niet al te ver wilt rijden, maar toch de magie van Frankrijk wil voelen, is de Elzas de ultieme bestemming. Deze regio ligt in het noordoosten van het land tegen de grens met Duitsland. Hier geniet je niet alleen van heerlijke Franse wijnen en sprookjesachtige steden, maar ook van interessante musea en ontdek je de Duitse invloeden.

3, Bourgogne

Heeft een strandvakantie jouw voorkeur? Kies dan voor het prachtige Bourgogne: deze streek ligt aan de westkust van Frankrijk en is een aanrader voor jong en oud. Hier vind je een schitterend en veelzijdig landschap, dorpjes met een rijke historie en heel veel adembenemende kastelen. En voor een lekker Frans wijntje ben je in Bourgogne ook op de goede plek.

4, Aquitanië

Aquitanië is een mix van alle mooie dingen die een vakantie in Frankrijk te bieden heeft. Je vindt er strand, maar ook mooie groene natuurgebieden, een rijke cultuur en schitterende steden. Het is dan ook zeker een aanrader om op zoek te gaan naar een vakantieverblijf in deze streek in het zuidwesten van Frankrijk. Voor een verblijf in Frankrijk zijn er dus genoeg locaties die ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke vakantie beleeft. En bij een mooie bestemming hoort ook een mooi vakantiehuis! Een huisje huren in Frankrijk is dan ook heel goed mogelijk!