• Menu
  • Menu

Dichtbij op Vakantie

Vind jij het wel fijn om je vakantie wat dichterbij huis te vieren? Dan zit je helemaal goed op de site Dichtbij op Vakantie. Op deze site worden namelijk talloze vakantieadresjes verzameld tot 750 km van de Nederlandse grens.

Dichtbij op Vakantie

Op 1 november hebben wij met Y-Catcher de mogelijkheid gehad om Dichtbij op Vakantie over te nemen. Zo hebben wij de mogelijkheid om alle kennis van een vakantie dichtbij huis op deze site te vermelden.

De site richt zich specifiek op vakantiebestemmingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Luxemburg en Noord-Frankrijk. Je zal ontzettend veel verschillende informatie kunnen vinden op de site. Daarbij kan je denken aan verschillende soorten vakantiehuizen, vakantieparken en aanbieders die worden uitgelicht, maar er wordt ook specifiek ingegaan op verschillende bestemmingen. Bijvoorbeeld voor een stedentrip of een leuke zonvakantie.

Dus naar wat voor soort vakanties in de buurt jij ook op zoek bent. Op DichtbijopVakantie zal je alle informatie vinden die je nodig hebt.

Van plan om binnenkort je vakantie in Nederland of in een van de omliggende landen te vieren? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van DichtbijopVakantie en laat je inspireren!