• Menu
  • Menu

Parijs à la Carte

Parijs à la Carte is een mooie website helemaal gericht op de hoofdstad van Frankrijk: Parijs. De website is onderverdeeld in meerdere categorieën, zodat jij zeker alles kan vinden wat je moet weten over deze leuke stad. Zo vertellen we van alles over Parijs, speciaal voor beginners tot aan kinderen. Ook vind je handige tips over vervoer, overnachten, bezienswaardigheden en activiteiten in Parijs.

Parijs à la Carte

De website is oorspronkelijk gemaakt door Els van der Vos. In 2017 is Els overleden, waarna wij in goed overleg, de mogelijkheid hebben gekregen om Parijs à la carte over te nemen. De informatie op de site is zo waardevol: het was zonde geweest als dat verloren zou zijn gegaan.

Op de website proberen we je zo goed mogelijk te informeren over alles wat Parijs is. Zo wordt er wekelijks een pagina bijgewerkt waarin staat wat er dit weekend weer is te doen in Parijs. Super handig!

Ben jij van plan om binnenkort op vakantie te gaan naar Parijs of plan je binnenkort een stedentrip? Neem dan zeker eens een kijkje op deze handige site!