• Menu
  • Menu

Reisadvies van Melvin

Wil jij hulp van mij met het samenstellen van je volgende vakantie? Dat kan! Mijn website Frankrijkvakantieland verkoopt namelijk sinds juli 2023 individuele rondreizen en stedentrips. De site is bovendien aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds zodat met zekerheid geboekt kan worden. Hieronder ontdek je het persbericht! 

Reisadvies van Melvin

Frankrijkvakantieland.nl, onze toonaangevende website voor vakanties in Frankrijk, kondigt met trots de lancering aan van haar nieuwe aanbod van zelfstandige reizen naar Frankrijk. Sinds juli 2023 kunnen reizigers genieten van individuele rondreizen en stedentrips door heel Frankrijk, die volledig op maat kunnen worden aangepast naar de wensen van de klant.

Met de ervaring van bijna twee decennia in het verstrekken van betrouwbare informatie en inspiratie over reizen naar Frankrijk, heeft Frankrijkvakantieland.nl besloten om het aanbod uit te breiden en rechtstreeks zelfstandige reizen aan te bieden aan haar publiek. De nieuwe reizen zijn ontworpen om reizigers de vrijheid te geven om op hun eigen tempo en op unieke wijze Frankrijk te verkennen.

“We zijn verheugd om onze nieuwe aanbod te presenteren aan onze bezoekers en ons aanbod zal in de komende tijd nog verder worden uitgebreid”, aldus Melvin van Frankrijkvakantieland.nl. “Als een van de meest bezochte websites over vakanties in Frankrijk en bovendien de meest oude website over vakantie in Frankrijk, hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Met de introductie van onze zelfstandige reizen willen we onze klanten de mogelijkheid bieden om op een flexibele manier dit prachtige land te ontdekken.”

De zelfstandige reizen van Frankrijkvakantieland.nl zijn speciaal samengesteld om reizigers de diversiteit van Frankrijk te laten ervaren. Of het nu gaat om een ontspannen rondreis door de schilderachtige Franse dorpjes en glooiende wijngaarden, of een bruisende stedentrip naar Parijs, de reizigers kunnen hun eigen reisroute samenstellen en genieten van de unieke charme van Frankrijk.

Met een breed scala aan reisthema’s, waaronder verschillende type individuele rondreizen en stedentrips door heel Frankrijk, biedt Frankrijkvakantieland.nl voor elk wat wils. Bovendien zorgt het ervaren team van reisexperts voor persoonlijk advies en assistentie bij het plannen van de perfecte reiservaring.

Frankrijkvakantieland.nl heeft altijd bekend gestaan om zijn betrouwbare informatie en uitgebreide tips over Frankrijk. Met de lancering van de zelfstandige reizen zet de website een nieuwe stap om reizigers nog meer te helpen bij het creëren van onvergetelijke vakanties in dit prachtige vakantieland. Uiteraard zijn we nu ook aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds, zodat men veilig een vakantie bij ons kan boeken.

Voor meer informatie over de zelfstandige reizen van Frankrijkvakantieland.nl en het volledige aanbod van vakantiebestemmingen in Frankrijk, kunt u terecht op de site website: www.frankrijkvakantieland.nl/aanbod/