• Menu
  • Menu

Mijn reiservaring in Sanur: hoe is Sanur in 2022?!

Sanur is de ideale plek op Bali om gewoon even te genieten van een relaxte reiservaring. Zo vind je in Sanur relatief veel resorts, goede restaurants en het internet is erg goed. Daarnaast is Sanur handig gelegen om Bali te ontdekken met daguitstapjes, mocht je graag vanuit 1 plek het eiland ontdekken. Hieronder vertel ik je meer over mijn reiservaring in Sanur!

Strandvakantie Bali ervaring

Sanur is de ideale uitvalsbasis

In Sanur zelf zijn op zich niet heel veel bezienswaardigheden te vinden, maar door de ligging aan het strand heb je wel de mogelijkheid om hier verschillende watersporten uit te proberen. Daarbij kan je denken aan suppen, jetski of gewoon rustig snorkelen of duiken.

Daarnaast vind je in Sanur veel resorts en goede restaurantjes, waardoor je hier lekker kan genieten van een onbezorgde vakantie zonder alle wilde dieren.

Sanur is ideaal gelegen om vanaf 1 plek de hoogtepunten van het eiland te ontdekken. Zo reis je vanuit hier heel eenvoudig naar zuid-, midden- en oost-Bali. Ook vertrekt de boot naar de Nusa eilanden vanaf Sanur. Vanaf hier kan je een daguitstapje maken of je kan ervoor kiezen om hier een aantal nachten te overnachten.

Leuke verblijven op Sanur

Tijdens mijn reis op Bali heb ik 2x verblijven op Sanur. De eerste keer als overnachtingsplek om de volgende dag de boot naar de Nusa eilanden te pakken en de tweede keer om in alle rust mijn reis op Bali af te sluiten.

101 Oasis Sanur

Reiservaring 101 Sanur Bali

Tijdens mijn reiservaring in Sanur heb ik 1 nachtje overnacht in het 101 Oasis Sanur Hotel midden in Sanur. Dit hotel is compleet vernieuwd en daardoor erg modern. De inrichting is echt super strak, wat echt een zeer relaxte vibe geeft. Het valt bovendien erg op ten opzichte van de overige gebouwen op Bali!

101 Oasis Sanur Hotel ervaring

Het bed was erg groot en sliep heerlijk en de douche was ruim en goed. Vanuit de kamer had je zo de mogelijkheid om het zwembad in te springen. In totaal zijn er 2 zwembaden.

’s Ochtends heb je de mogelijkheid om lekker te ontbijten en ’s avonds kan je neerploffen voor een diner. Dan is er ook regelmatig live muziek aanwezig.

Reiservaring Sanur 101

Zeker een aanrader door de centrale ligging in Sanur!

Meer informatie over dit fijne hotel vind je hier!

Prama Sanur Beach Hotel

Prama Sanur Beach Hotel

Tijdens mijn laatste drie nachten op Bali heb ik overnacht in het Prama Sanur Beach Hotel. Dit is echt een typisch resort met gigantisch zwembad en ligging aan zee. De rust was hier echt heel fijn zo de laatste dagen voordat het tijd was om naar huis te gaan.

Overdag kan je lekker relaxen op een ligbedje bij het zwembad of strand. Om af te koelen nemen je een verfrissende duik in het water of je kan een verkoelend drankje halen bij de Bamboo Bar & Lounge.

Reiservaring Sanur aan het zwembad

In dit resort zaten voornamelijk mensen die gewoon een break hadden van 2 weken en vanuit het resort uitstapjes maken, maar van mij was het een heerlijke plek om de vakantie in alle rust af te sluiten.

Een ander pluspunt was dat de WiFi hier echt heel goed waren, net als het bed en de regendouche.

Meer informatie over dit fijne resort vind je hier!

Reiservaring Sanur Prama Beach Hotel

Hopelijk heb je wat gehad aan mijn reiservaring door Sanur op Bali. Meer reisinspiratie vind je hier: