• Menu
  • Menu

Vakantie voor tieners

De op dit moment grootse reiswebsite die ik beheer is Vakantie voor Tieners. Vakantie voor Tieners richt zich op het uitzoeken van de leukste vakanties voor tieners, die met of zonder ouder op vakantie gaan. De website is ontstaan uit een probleem dat wij zelf hebben ervaren toen we aan het zoeken waren naar een geschikte vakantie voor gezinnen met tieners. Uiteindelijk zijn we op onderzoek uitgegaan en is deze website ontstaan. Ben je zelf nog op zoek naar een geschikte vakantie voor of met tieners? Neem dan zeker eens een kijkje op deze site!Vakantie voor tieners

Het vinden van een geschikte vakanties hopen we iets makkelijker te hebben gemaakt met de website. Zo hebben we de website in twee categorieën verdeeld. Zo kan je voor een vakantie met je ouders opzoek naar een leuke camping, hotel of gezinsrondreis, terwijl je zonder je ouders juist weer op zoek kan naar een zonvakantie, vakantiekamp of rondreis.

Om de zoektocht hopelijk nog wat makkelijker te maken, hebben we onderaan bij de vakanties de aanbieders opgesomd. Zo kan je direct je favoriete aanbieder kiezen of je kan de prijzen vergelijken. Scheelt weer veel zoekwerk!

Vakantie voor tieners

Maar wat is er nou belangrijk voor tieners? Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat er goede faciliteiten zijn. Of dit goede sportvelden, een zwembad of ligbedjes bij het strand zijn, is natuurlijk voor iedereen anders, maar dat er genoeg te doen moet zijn staat vast. Ook is het belangrijk om leeftijdsgenoten om je heen te hebben. Of je nou wel of niet nieuwe vakantievrienden wilt maken: je wilt geen vakantie waar geen leeftijdsgenoten om je heen zijn.

Ben je nieuwsgierig naar onze site? Op zondag 27 januari 2019 zijn wij te zien geweest op televisie bij een vakantie en outdoor programma van RTL 4.

Uiteraard kan je ook gewoon even op de site zelf kijken en ik hoop natuurlijk dat je daar je volgende droom vakantie voor tieners vindt!


Op dit moment zijn wij druk bezig met de Duitse variant van Vakantie voor Tieners. Via Urlaub mit Teenagern kan je alvast een kijkje nemen!