• Menu
  • Menu

Over mij

Leuk dat je kijkt op mijn reisblog over mijn reiservaringen!
Heb je ook last van keuzestress als het gaat om je volgende vakantie? Of heb je al een vakantie op het oog en wil je graag mijn reiservaring lezen?

Hopelijk kan mijn blog je helpen.

Hieronder stel ik me graag even voor.

Hoe is Travel a Way of Life ontstaan?

Binnen ons bedrijf werk ik voor verschillende reiswebsites, zoals vakantievoortieners.nl en zwembadvakanties.nl. Hierdoor ben ik veel aan het reizen en schrijf ik veel reisartikelen. Het leek me ook leuk om over deze reizen te bloggen op een persoonlijke blog.

Ik ben inmiddels afgestudeerd voor mijn studie rechten op de Vrije Universiteit van Amsterdam, maar ik heb besloten om te blijven werken in de reisbranche. Hier zie ik nog genoeg mogelijkheden als ondernemer én reisliefhebber! Daarnaast blijf ik lekker actief als waterpoloër.

Onze reiswebsites beheren wij vanuit ons familiebedrijf Y-catcher!. Dit bedrijf bestaat ruim 15 jaar en wij zijn uitgever van diverse websites. Inmiddels heb ik de dagelijkse leiding over de online media kant van ons bedrijf. Dit loopt erg goed en we hebben een goede relatie met veel grote en kleinere reisaanbieders.

Mijn eigen blog, Travel aWay of Life, schrijf ik zonder dat ik rekening hoef te houden met een bepaalde doelgroep. Gewoon voor jou, omdat je geïnteresseerd bent in een bepaalde reis en graag over mijn ervaring wilt lezen. Mijn blog zal ik de komende tijd uitbreiden. Met bekende reisbestemmingen, maar ook zeker met meer onbekende bestemmingen.

Mijn droomleven

Uiteindelijk is het mijn droomleven om als digital nomad rond te reizen wanneer ik maar wil én daarnaast ons bedrijf uit te breiden. Een onderneming én reizen is tegenwoordig goed te combineren. Bijvoorbeeld tijdens een wereldreis of gedurende korte trips. Op deze manier wil ik nog meer unieke reisverhalen  vertellen op deze blog, maar ook zeker voor de andere websites die wij beheren. Zo ben ik altijd op zoek naar de mooiste en leukste locaties voor onder andere jongeren of gezinnen met tieners. Maar ook onze website over zwembadvakanties begint een begrip te worden in Nederland.

Al met al bereik ik vele honderdduizenden mensen per maand met mijn blog en reiswebsites!

Tips?

Heb jij ideeën om deze website nog beter te maken? Of wil je samenwerken? Dan hoor ik dat graag. Je kunt een mailtje sturen naar: administratie@y-catcher.nl

Ik wens je veel mooie reizen toe!

Melvin