• Menu
  • Menu

Vakantie bij Landal Twenhaarsveld – mijn ervaring

Toen de lente eindelijk aanbrak, wisten we dat het tijd was voor onze langverwachte vakantie ervaring bij Landal Twenhaarsveld. De vakantie begon met veel enthousiasme, want het weer was prachtig. Bij aankomst werden we met open armen ontvangen in dit prachtige vakantiepark, omringd door de natuurlijke schoonheid van De Sallandse Heuvelrug. Meteen voelden we de ontspannen sfeer en wisten we dat we hier een onvergetelijke vakantie zouden beleven. Hieronder vertel ik je meer over mijn vakantie bij Landal Twenshaarsveld

Bekijk hier meer informatie en de prijzen van dit fijne vakantiepark!

Landal Twenhaarsveld ervaring

Outdoor avonturen: op ontdekking in de Sallandse Heuverug

De eerste dag van ons verblijf begonnen we meteen met de outdoor activiteiten. Zo hebben we een actieve wandeling gemaakt door het nationale park de Sallandse Heuvelrug, waarbij we tussendoor een aantal stops hebben gemaakt op mooie plekjes.

Het park biedt daarnaast een scala aan sportvelden, zoals het beachvolleybalveld en de jeu-de-boulesbaan, waardoor er een enorme variëteit aan activiteiten is. Wel zo fijn om lekker actief bezig te kunnen blijven. 🙂

Landal Twenhaarsveld ervaring

Waterpret voor iedereen

Het zwemplezier op Landal Twenhaarsveld was perfect. We hebben ons vermaakt in het overdekte zwembad. Voor de warmere dagen was er een heerlijk openluchtzwembad naast het park, waar we genoten van een verfrissende duik en urenlang plezier in de zon. Het was een geweldige manier om af te koelen en te genieten van quality time samen.

Landal Twenhaarsveld ervaring

Ontspanning en verwennerij

In de drukte van alle activiteiten vonden we ook tijd voor ontspanning. De beautysalon op het park bood een uitgebreide keuze aan verwennerijen, van massages tot schoonheidsbehandelingen.

Ook qua culinaire ervaringen werden we niet teleurgesteld. We hebben genoten van smakelijke maaltijden in de restaurants op het park, waar we gezellig samenkwamen en proostten op onze avonturen. Voor een snelle hap was er de snackbar, die onze trek op elk moment van de dag kon stillen.

Op ontdekking in de omgeving

Sallandse Heuvelrug

Niet alleen op het park, maar ook in de omgeving was er veel te ontdekken. We maakten gebruik van de fluisterboot om de Reggestreek in Twente te verkennen. Op de andere dag genoten we van de natuurlijke schoonheid van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het was een perfecte balans tussen avontuur en ontspanning, met voor elk wat wils. Voor een lekker drankje zijn we naar het centrum van Holten gelopen.

Al met al hebben we genoten van een heerlijk lang weekend bij Landal Twenshaarsveld is mijn ervaring!

Bekijk hier meer informatie over dit fijne vakantiepark!


Terugkijkend op onze ervaring bij Landal Twenhaarsveld, kunnen we zeggen dat het een avontuurlijke ontdekking was die ons hart heeft veroverd. Het park bood ons een unieke kans om te genieten van de schoonheid van de natuur, actief bezig te zijn en quality time door te brengen als gezin. Het was een vakantie vol blijdschap, gelach en verbondenheid.

Ons verblijf bij Landal Twenhaarsveld zal voor altijd een speciale plek in onze herinneringen hebben. Voor gezinnen op zoek naar avontuur en ontspanning in de natuur, is Landal Twenhaarsveld de perfecte bestemming om samen onvergetelijke momenten te creëren.

Ook interessant: